ONZE BIEREN

m

OP DE TAP

BROUWERIJ 'T IJ
IJBOK 6.5%
bokbier
't IJ IJbok is een herfstachtig bier. Het is een roodbruin bockbier, stevig van smaak en niet zo zoet. De aroma's zitten vol geroosterde granen en donker fruit.

BROUWERIJ 'T IJ
FLINK 6.5%
blond bier
't IJ Flink is een Pale Ale met veel smaak en relatief weinig alcohol. Flink heeft een stevig hoppig karakter. De aroma's zijn fris en fruitig met zowel citrusfruit als tropisch fruit.

BROUWERIJ 'T IJ
SESSION WIT 4.0%
witbier
De frisse zachtheid van een typisch witbier. Maar dit heeft ook het zoetige van een licht blondje. Dat maakt het tot een aangename doordrinker.

BIRD BREWERY
THUNDER BIRD 7.5%
porter donker
Thunderbird van Bird Brewery is een Raspberry Porter gebrouwen met Stanislaus Brewskovitch. Het is alweer het 11e bier in de Bird Collab Tour. "De donkere mouten, volle body en een flinke portie frambozen maken het tot een unieke Thunderbird. Fruitig, maar zeker niet lieflijk!", aldus de brouwers.

BROUWERIJ DE EEUWIGE JEUGD
BOKKELUL 6.5%
bockbier
Bokkelul van brouwerij De Eeuwige Jeugd is een Bockbier. Het robijnrode bier heeft een duidelijk herkenbaar moutkarakter in zich. In de smaak tonen van karamel en noten met een licht bittertje!


SPECIALS OP FLES /BLIK

BROUWERIJ 'T IJ
CHINOOK 6.0%
crimson ale
Een heerlijk amber/rood bier met een volle, zachte smaak door het gebruik van pale ale – en amber mout, gecombineerd met een bescheiden gistkarakter. Een verfrissende afdronk door de hopsoorten Chinook (AH! Vandaar die naam!) en Simcoe en ’n hint van grapefruit- en citroenschil.

#DELEKKERSTEBIEFSTUK

Yara Dragt Photography DSC013561.jpg
Yara Dragt Photography DSC011511.jpg
Yara Dragt Photography DSC005991-2.jpg