Herberg de Bonte Os - de Osjes

Aangenaam! Wij zijn Michel & Michel

Michel Schoumans, de Amsterdammer
Ik ben geboren aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam. Al van jongs af aan een horecaman in hart en nieren. Na een opleiding als banketbakker ben ik mijn passie gaan naleven; muziek. 
Ik werkte als barman en DJ aan het Rembrandtplein bij café Nasty, café Malle Babbe en het voor veel Amsterdammers bekende café Timeless. In Almere heb ik jaren gewerk als barman en DJ bij café Men at Work.

Michel van den Bos, de Kampenaar
Ik ben geboren aan de Hanzelaan in Kampen. Na een koksopleiding gevolgd te hebben, ben ik toch de commerciële kant opgegaan. Ik heb jaren gewerkt op het kantoor als commercieel en exportmedewerker. T
och weer in de horeca gerold dankzij Michel Schoumans. Eerst parttime en later fulltime bij de Vier Jaargetijden Kampen.
 

Onze carrière wegen zijn samengekomen bij de Vijfsprong aan de Plantage te kampen in 2009 waar wij beiden als bedrijfsleiders gewerkt hebben. Voor ons is de cirkel rond.
Michel Schoumans is weer barman en zorgt voor de gezellige muziek, Michel van den Bos staat uiteindelijk toch achter het fornuis en bakt de lekkerste biefstukken van Kampen.

Onze Sam & Gijs

Sam & Gijs | Herberg de Bonte Os

Contact

A /  Torenstraat 9
       8261 BT Kampen

E  /  Info@herbergdebonteos.nl

​T  /  038 230 4977

Lekkerste streetfood van Kampen

Van donderdag tot en met zondag tussen 13:00 uur en 21:00 uur. 

Vind ons

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020