Herberg De Bonte Os klaar voor de feestdagen.

DECEMBER, KAMPEN - De Osjes hebben het weer voor elkaar. De Herberg is compleet versierd en het team is klaar voor de feestelijke decemberdagen in de herberg.

December is een extra gezellige maand om uit eten te gaan. In de knusse herberg hangt de kerstversiering al sinds 3 december aan de muur. "Zo prikt een biefstukje net wat lekkerder weg, omringd met warme kerstlampjes."

 

Michel: "Let wel even extra goed op onze openingstijden en op sommige dagen nemen wij alleen reserveringen aan per telefoon. Dit doen we omdat we iedereen graag met Kerst in Oud Kampen en beide kerstdagen een plekje willen geven."

Groetjes Sam & Gijs

Daar is hij dan eindelijk: Er is een Osje geboren!

NOVEMBER, KAMPEN - Onze Laura is op 22 november 2019 moeder geworden van een prachtige baby. Het Osje verkeerd in uitstekende gezondheid en zal binnen enkele jaren in ons team opgenomen worden. ;)

Het nieuwste Osje heet Finn en wij wensen moeder en zoon een hele fijne tijd samen toe. Oom Ivan is in ieder geval al supertrots op zijn nieuwe neefje: "Dat hij maar net zo knap mag worden als zijn oom..." Wil jij Laura graag feliciteren? Doe dat dan in een reactie op onze Instagram.

De Bonte Os nu ook op alle maandagen open!

NOVEMBER, KAMPEN - Eigenaren Michel & Michel reageren enthousiast: "Dit is speciaal voor iedereen die ook graag een biefstukje wil op maandag. Wij hebben er zin in!"

De roep om biefstukjes op maandag gonsde al langer door de straten van Kampen en op Instagram waren de afgelopen dagen al wat hints te ontdekken: Maar vanaf vandaag is het dus echt zo ver.

Elke maandag vanaf 16.00 is de Bonte Os geopend. Nu Ivan weer terug is zijn wij er met het volledige team van De Osjes klaar voor. Dus kom maar door, wij zijn er hoor! Maak hier snel je reservering.

IMG_1677.PNG

Een nieuwe website voor Herberg de Bonte Os.

SEPTEMBER, KAMPEN - De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website. Voor de komende jaren hopen wij ons verhaal via deze pagina nog beter te kunnen vertellen.

Zeker voor mobiele apparaten werkt de website nu een stuk prettiger. Even het menu bekijken is heel simpel. Last minute zin in een lekkere biefstuk? Stuur ons met één klik een berichtje. Na 2 weken vakantie vergeten waar de allerlekkerste biertjes koud staan? Je kan makkelijk naar ons adres navigeren

Kom vooral ook terug op deze pagina want in onze eigen Koerant plaatsen we het laatste nieuws uit de Bonte Os. Op naar een nieuw seizoen met de lekkerste biefstuk van Kampen!

Succesvolle tweede editie van de #UITVERKOOK

AUGUSTUS, KAMPEN - De laatste dag voordat de Os twee weken op vakantie ging, was het tijd voor de #Uitverkook. Alle koelkasten werden leeggekookt. Binnen twee uur waren alle tafels uitverkocht.  

Gasten konden genieten van een 3 gangenverrassingsmenu. Dit bestond uit 4 verschillende voorgerechten, als hoofd verschillende biefstukken en als nagerecht 4 verschillende taarten van de chef. 

Wij hopen dat iedereen net zoveel heeft genoten als wij. Wij gaan nu even uitrusten, op 11 september zijn wij weer geopend!

De Bonte Os heeft zijn eigen biertje gebrouwen.

JUNI, KAMPEN - Hij is eindelijk binnen... WEI-DE is een witbier wat wij samen met Brouwerij De School gebrouwen hebben. Fris, kruidig en vooral heel lekker. 

We klappen maar even uit de school; samen met brouwers Leon en Bryan hebben we een witbiertje voor de Osjes gecomponeerd, waar de zon speciaal voor gaat schijnen aan de hemel, maar ook zéker in je glas. Wedden dat je graag nablijft? 

Nu op de tap in de herberg.  Naast het WEI-DE biertje hebben wij natuurlijk nog veel meer... De beste bieren uit Amsterdam vind je in onze bierkoerant.